Met deze tip ben jij helemaal ‘on fleek’

Een perfecte look creëer je niet alleen met de juiste outfit. Oké, je outfit speelt hier wel een hele grote rol in, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het totaalplaatje. En voor dat totaalplaatje dient eigenlijk echt alles perfect zijn. Zowel je outfit, haar, accessoires en make-up moeten ‘on fleek’ zijn! Vooral dat laatste is iets wat nog best wel lastig kan zijn, want om de perfecte make-up aan te brengen heb je eigenlijk best wel wat skills nodig. Maar, er is een oplossing... Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

De perfecte wimpers

Wij meiden kennen het allemaal wel, dat eeuwige gepriegel met mascara. Of nog erger: het opplakken van nepwimpers. Wat een drama altijd hé? Gelukkig is er nu een oplossing voor: wimperextensions. Wimperextensions zijn de oplossing voor iedereen die graag on fleek de deur uit wil gaan, zonder daar teveel moeite in te steken. Het scheelt namelijk enorm veel tijd wanneer je het vergelijkt met mascara of bijvoorbeeld het aanbrengen van andere nepwimpers. Eigenlijk wordt je met wimperextensions direct wakker met een stralende blik. Zo hoef je eigenlijk alleen nog wat dagcrème en lippenstift aan te brengen en je bent ready to go!

Wat zijn wimperextensions precies?

Wimperextensions zijn een vorm van nepwimpers, alleen dan permanenter. In plaats van mascara of nepwimpers die je s’ avonds weer moeten verwijderen blijven de extensions wel 6 tot 8 weken zitten. De extensions worden met een speciale lijm één voor één aangebracht, en zitten dus vast aan je echte wimpers. De wimpers zijn wat dikker, donkerder en permanent gekruld. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterbestendig!

De voordelen

Wimperextensions brengen enorm veel voordelen met zich mee. Ten eerste zijn de extensions ideaal voor vrouwen die niet heel erg goed zijn in het aanbrengen van make-up of vrouwen met een druk schema. De wimperextensions maken je look echt compleet, en maakt andere make-up, zoals eyeliner of oogschaduw, bijna overbodig. Het scheelt enorm veel tijd en gepriegel! Daarnaast kun jij helemaal zelf beslissen hoe lang en vol je de wimpers wilt hebben, en als je het helemaal zat bent kun je ze gemakkelijk weer laten verwijderen bij de schoonheidsspecialiste.

Wil je meer weten over wimperextensions? Kijk dan eens op Beauty-Label, daar vind je alles wat je moet weten!