Canada Goose jassen

Canada Goose jassen Canada Goose jassen worden al meer dan 50 jaar geproduceerd om mensen te beschermen tegen de extreme kou in het noorden van Canada. Canada Goose jassen staan voor kwaliteit gecombineerd met een stoer design. Het bedrijf begon klein als specialist in jassen voor extreem lage temperaturen. Tegenwoordig worden de Canada Goose jassen overal ter wereld gedragen. Zowel door onderzoekers op de Zuidpool als fashionistas in Milaan.

De trend is kwaliteit

De reden dat Canada Goose jassen overal terug te vinden zijn in het straatbeeld is hun reputatie op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en stijl. Alle jassen zijn met dons gevoerd en houden je optimaal warm, waar je ook bent. Naast dat Canada Goose jassen de trend van dit moment zijn, kun je niet om de kwaliteit van de jassen heen. Met een Canada Goose jas, kun jij de winter aan, waar dan ook in de wereld!

Getest in bittere kou

Canada Goose jassen worden gedragen door mensen die dagelijks werken in extreem koude omstandigheden. Van bergbeklimmers in Nepal en onderzoekers in Antartica tot piloten in het poolgebied. Allemaal kiezen ze voor Canada Goose omdat het een betrouwbaar product is, getest in extreme omstandigheden, zodat jij zeker bent van echte kwaliteit.