G-Star -> Just the product

G-Star -> Just the product G-Star is één van de meest populaire en succesvolle merken van Nederlandse bodem. Opgericht in 1989, worden G-Star producten inmiddels in ruim 6000 verkooppunten in 70 landen verkocht. Het uitgangspunt van G-Star is altijd ‘Just the product’ geweest, oftewel het ontwikkelen van luxe denim voor op straat. Mix ruwe, onbehandelde denim samen met vakmanschap en je krijgt de super draagbare en stoere kleding van G-Star.

Denim met karakter

G-Star staat bekent om haar uitgebreide denimlijn met mooie uitgewerkte broeken en stoere wassingen. Elke broek krijgt zo een eigen verhaal en karakter, wat de denim zo uniek maakt. Of je nu gaat voor onbehandelde denim, denim met gaten, scheuren of denim met welke wassing je ook wenst: G-Star brengt het je allemaal! G-Star -> Just the product

De G-Star collectie

Naast denim heeft G-Star ook een uitgebreide collectie aan tops, shirts, skirts en sweaters. Hierdoor ben je zeker van supermooie combi’s met je nieuwe denim. Alle producten zijn met oog voor detail en vakmanschap ontwikkeld, voor elke gelegenheid. Bijkomend voordeel is dat G-Star let op het milieu, door gebruik te maken van biologisch katoen. Zo kun jij met G-Star ook een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst!