Maison Scotch damesmode

Maison Scotch damesmode Maison Scotch is het vrouwenlabel van Scotch & Soda. Opgericht in 2010, Masion Scotch presenteert zichzelf als merk dat de natuurlijk vrouwelijke elegantie wil benadrukken. Dit doen ze door creatief design, hoogwaardige materialen en een enorme aandacht voor details samen te voegen in unieke collecties.

De stijlen van Maison Scotch

Maison Scotch is zo bijzonder omdat de collecties beïnvloed worden door het modische parijs, het stoere New York en het innovatieve Japan. Al deze stijlen samen zorgen ervoor dat Maison Scotch een merk is dat naast lekker stoer ook heel vrouwelijk is, met mooi uitgewerkte collecties en aandacht voor denim.

Betaalbare kwaliteit

Maison Scotch damesmode Naast dat de kleren van Maison Scotch van hoge kwaliteit en heel erg goed draagbaar zijn, is de collectie ook nog eens heel goed betaalbaar. Zonder dat er concessies worden gedaan aan de afwerking! Altijd weer wordt er aandacht geschonken aan de toepassing van verschillende texturen, vormen en kleuren. Voor een uitgebreide, betaalbare collectie van hoge kwaliteit hoef je niet ver te zoeken: Maison Scotch!